Vrouw op brute wijze in eigen huis verkracht

_4ever_ en BMW_Master hadden ons via de nieuws-submit te melden:

Icoon misdaad nieuws In Amsterdam is in de Govert Flinckstraat een 53-jarige vrouw in haar eigen woning op brute wijze verkracht. Ook werd ze met de dood bedreigd en werd ťťn van haar honden vermoord. De dader, een 19-jarige man, was een bekende van haar. Het betreft een Afghaanse asielzoeker.

De man zou op het punt staan uitgezet te worden. Hij kende de vrouw al enige tijd en had een aantal maal bij haar thuis gegeten. Sinds enkele weken bedreigde hij haar. Volgens de politie hadden de twee mogelijk een relatie. In het verleden moesten agenten vaker langs komen vanwege huiselijk geweld.

Eerder op de dag achtervolgde de man haar in Gein met een mes. In de metro wist de vrouw hem af te schudden, waarna ze aangifte deed bij de politie. Bij thuiskomst zat de man haar met een groot mes op te wachten. Hij hield haar twee uur vast in de woning, waar hij haar verkrachtte en ťťn van haar twee honden de keel doorsneed.

Op een onbewaakt ogenblik wist zij te ontkomen van de man. Die probeerde haar nog tegen te houden bij de deur, maar een toevallige passant hoorde het geschreeuw en duwde de deur open. Daarna ging de man er op blote voeten vandoor. Hij is nog altijd voortvluchtig.