Verkeersruzie leidt tot pistoolschoten

KRIBBET had ons via de nieuws-submit te melden:

Icoon Binnenlands nieuwsIn het Overijsselse Steenwijk is zondagochtend een verkeersruzie flink uit de hand gelopen. Na afloop van een hardcore houseparty werd een 22-jarige Eindhovenaar bijna aangereden door een man in een zwarte VW-Golf. Toen de Eindhovenaar daar iets van zei kregen hij en een vriend het aan de stok met de automobilist.

Nadat het drietal met elkaar op de vuist was gegaan haalde de Volkswagen-rijder een mes uit de auto waarmee hij de Eindhovenaar bedreigde. Toen deze het mes wist af te pakken ging de VW-chauffeur voor zwaarder geschut en kwam hij terug met een pistool. Ook dit wapen wist de Eindhovenaar echter uit de handen van de automobilist te slaan.

Hierop werden de aanvaller en zijn auto massaal belaagd door omstanders. Toen plotseling twee schoten klonken wist de automobilist gewond zijn auto te bereiken en te vluchten. De VW zat inmiddels vol deuken die omstanders erin hadden getrapt. Wie de schoten heeft gelost is niet bekend. Het pistool is teruggevonden. De politie is nog op zoek naar de onbekende automobilist.