Chelsea Clinton 20 runderen en 40 geiten waard

Klemvast had ons via de nieuws-submit te melden:

Icoon opmerkelijk nieuwsChelsea Clinton, de 25-jarige dochter van voormalig Amerikaans president Bill Clinton, is twintig runderen en 40 geiten waard. Dat had in ieder geval een Keniaan over voor de jonge vrouw die tegenwoordig voor McKinsey & Company in New York werkt. Godwin Kipkemoi Chepkurgor werd verliefd toen Chelsea in 2000 samen met haar ouders Oost-Afrika bezocht.

Chepkurgor schreef een lange brief naar de ex-president, waarin hij zichzelf aanprees als de ideale echtgenoot voor zijn dochter. In plaats van zijn aanstaande schoonvader stond echter vervolgens de Keniaanse inlichtingendienst op zijn stoep, die wat meer wilde weten over de achtergronden van het onderschepte verzoek. Chepkurgor had onder andere de toenmalige president van Kenia als referentie opgegeven.

Van een ontmoeting met de Clintons is het nooit gekomen. Toch blijft Chepkurgor, die nog altijd vrijgezel is, de levensweg van Chelsea via de media volgen. "Indien ze ja zou hebben gezegd dan had ik een grootse bruiloft georganiseerd, met de Zuidafrikaanse bisschop Desmond Tutu als degene die ons in de echt zou verbinden", droomt Chepkurgor, inmiddels zelf politiek actief in de gemeenteraad van de Keniaanse stad Nakuru, voor zich uit.

Chelsea ClintonGodwin Kipkemoi Chepkurgor
Chelsea met wellicht haar toekomstige eega Godwin Kipkemoi