Chris Martin meest sexy 'Veggie Valentino'

TechXP had ons via de nieuws-submit te melden:

Icoon Showbiz nieuwsColdplay-zanger Chris Martin is door dierenrechtenorganisatie PETA verkozen tot meest sexy mannelijke vegetariër van het jaar, de zogenaamde Veggie Valentino. De in Nederland relatief onbekende Carrie Underwood, winnares van American Idol, werd uitgeroepen tot Veggie Venus 2005.

Martin en Underwood bleven bekende mede-vegetariërs als David Duchovny, Paul McCartney, Joss Stone en Shania Twain voor. In totaal namen 13.000 personen de moeite om op PETA.org een stem uit te brengen op één van de 180 genomineerden. De lijst wordt jaarlijks door PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) samengesteld.

Chris Martin komt er openlijk voor uit dat hij vegetarisch is. Zo kwam hij onlangs nog in het nieuws toen hij zijn dochter, met de toepasselijke naam Apple, een veganistische verjaardagstaart voorzette voor haar eerste verjaardag. Countryzangeres Carrie Underwood, die momenteel de Amerikaanse hitlijsten bestormt met de single 'Inside Your Heaven, viel vooral op door het dragen van een t-shirt met de tekst 'V is for Vegetarian' tijdens American Idol.

Carrie UnderwoodChris Martin
Carrie 'Veggie Venus' Underwood en Chris 'Veggie Valentino' Martin