Jongen komt om bij vreugdedans na doelpunt

Icoon Buitenlands nieuws Door een tragisch ongeval is woensdag een 14-jarige Maleisische schooljongen overleden. Teoh Chao Sheng maakte een doelpunt tijdens een vriendschappelijke voetbalwedstrijd, waarna hij van blijdschap een vreugdedans maakte. Daarbij ging hij aan het doel hangen, dat onder zijn gewicht bezweek. De jongen werd direct naar het ziekenhuis gebracht, maar kon niet meer gered worden.

De vriendschappelijke voetbalwedstrijd vond plaats buiten het terrein van de school, aangezien de school zelf geen sportfaciliteiten heeft. Daarom werd er een naburig stadion afgehuurd om in te kunnen spelen. De aanwezige studenten en leraren keken geschokt toe hoe het doel instortte, en er een doelpaal op de borst van Chao Sheng terechtkwam.

De jongen, op dat moment buiten bewustzijn, werd direct overgebracht naar een privé-kliniek. De doktoren daar konden echter in eerste instantie geen ernstige verwondingen vinden. De jongen kwam enige tijd later weer bij, maar verslechterde daarna verder. Daarop werd hij onmiddellijk geopereerd, waarbij er een inwendige bloeding aan het licht kwam. Ondanks een onmiddellijke bloedtransfusie bleek de jongen niet meer te redden.