Amerikaan overleed na penetratie door paard

Icoon opmerkelijk nieuwsEen man die begin deze maand dood werd afgeleverd bij een ziekenhuis in de buurt van de Amerikaanse stad Seattle blijkt te zijn overleden nadat hij anaal werd gepenetreerd door een hengst. Dat heeft de politie in Enumclaw in de staat Washington maandag bekendgemaakt. Het incident gebeurde op een boerderij die via internet seks met diverse diersoorten aanbiedt.

Zaterdag berichtten we al over de dood van de 45-jarige man. Hij was door een nog onbekende persoon op 2 juli afgeleverd bij een plaatselijk ziekenhuis, maar bleek al te zijn overleden. Onderzoek leidde de politie naar een boerderij in de omgeving, waar veelvuldig bestialiteitsorgies plaatsvonden. Hier werden honderden videobanden aangetroffen, waarop onder andere de overleden man te zien is terwijl hij seks heeft met een paard.

De man overleed aan een acute darmperforatie en inwendige bloedingen. Een lijkschouwer stelde dat hij 'nog nooit iets dergelijks heeft gezien'. Bij de seks met het paard waren de darmen van de man verscheurd, en liepen ook andere organen zware verwondingen op. De politie heeft geen arrestaties verricht, aangezien seks met dieren in de staat Washington niet is verboden.

Man dood na penetratie door hengst
Met de hengst lijkt alles goed te gaan

-
Met dank aan een 15-tal users, die dit bericht via de nieuws-submit aan ons meldden!