FOK!radio: Brechtje, Conflict, Natalie en Nikky Live

FOK!RadioHet was een hectisch weekend. Luister nu nu naar FOK!radio en hoor alles over wat er gebeurde. Een van de opvallendste dingen was natuurlijk dat er een nieuw forum bij kwam voor Pubers en Tieners. De 14-jarige Brechtje werd moderator. Tijd dus om eens te vragen wat ze van plan is met het forum en hoe zij mod werd. Uiteraard willen we ook even weten hoe het met Ranger is en dus zit Brechtje vanavond in onze uitzending.

Er worden wel meer opvallende mensen mod op het FOK!forum. Vorige week probeerden we een van hen te bellen, maar dat ging mis. Vanavond de herkansing. Daarnaast is Natalie te gast in de uitzending. Deze nieuwe ForumAdmin zal ons alles vertellen over hoe zij aankijkt tegen FOK!, wat ze op een dag allemaal moet doen en hoe het er achter de schermen aan toe gaat. Daarnaast zal er ook nog iemand in de uitzending zitten die afgelopen weekend wel erg paars werd. Hoe dat zit hoor je vanavond ook.

Verder natuurlijk Meki. Hij heeft weer een wekelijkse aanbieding, exclusief voor FOK!radio Wat dit is hoor je vanavond. Uiteraard zal admin Yvonne weer met ons roddelen.

Meteen luisteren?
ActionRadioDat kan! FOK!Radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is. Hieronder vind je de directe luisterlinks:
LQMQHQ
WinampWinamp48 kbps96 kbps128 kbps
Windows Media PlayerWindows Media Player48 kbps96 kbps128 kbps
RealPlayerRealPlayer48 kbps96 kbps128 kbps
iTunes / QuicktimeiTunes / Quicktime48 kbps96 kbps128 kbps


NIEUW!
Ja, we hebben iets nieuws: podcast. Je kunt onze uitzending nu ook op mp3 downloaden en op je mp3-speler zetten. Meer hierover kun je hier lezen.

Tijdens de uitzending kun je ons bellen met vragen en opmerkingen via Skype. Daarnaast zal blinky weer een stelling neerleggen waarop je kunt reageren. Voeg ons toe op met username Actionradio_utrecht. Meer over Skype kun je hier vinden.

Kom ook vooral naar ons irc-kanaal #fokradio om vragen te stellen en mee te praten en zing ook mee tijdens 'IRC zingt mee'.

Check de webcam in de studio tijdens de uitzending hier.

Veel luisterplezier!