David Beckham wil nieuwe tattoo op zijn kont

Icoon Showbiz nieuwsVoetbalster David Beckham wil een nieuwe tattoo laten zetten, dit keer op zijn kont. Het moet een afbeelding worden van twee zwaluwen. Deze tattoo zag Beckham op Live 8 bij Robbie Williams en hij was er meteen helemaal gek van.

"Beckham was helemaal verliefd op het design van de tattoo en hij wilde zo snel mogelijk de tattoo laten zetten. Hij bleef maar vragen of hij de afbeelding kon zien, zelfs toen hem werd verteld dat de afbeelding staat voor echte liefde en trouw omdat zwaluwen hun gehele leven bijrobbie elkaar blijven.", aldus een bron achter de schermen. "Er was achter de schermen een hoop geroddel over de tattoo, omdat het liefdesleven van David niet helemaal vlekkeloos is. Toen Robbie echter vertelde dat matrozen de tattoo droegen als een soort van hulp bij het goed en veilig thuiskomen, ging David helemaal overstag."

Robbie Williams en David Beckham hebben een "strijd" over wie de meeste tattoos heeft. Op dit moment is dat nog Robbie Williams die dertien afbeeldingen op zijn lichaam heeft, tegenover tien van de Madrid-speler. Robbie gaf ook nog het advies aan David om een tattoo rond zijn nek te laten zetten met een soort ketting-afbeelding. Ook werden er adresjes uitgedeeld over de beste afbeeldingenmakers op de wereld.