Man gearresteerd voor naakt tegen bomen schreeuwen

Scootmobiel en Marco666 hadden ons via de nieuws-submit te melden:

De 43-jarige Dieter Braun uit het Duitse Recklinghausen werd gearresteerd, omdat hij midden in een bos poedelnaakt tegen een boom stond te schreeuwen. De man verklaarde niet rijp te zijn voor een inrichting, maar in het kader van huwelijkstherapie te handelen op advies van zijn huwelijksconsulent, om zo te kunnen kalmeren en z'n woedes te leren beheersen.

Braun werd meegenomen naar het politiebureau, waar hij de agenten ervan probeerde te overtuigen dat hij, door zijn woede te uiten tegen de bomen, niet langer meer tegen zijn vrouw zou schreeuwen: "Als ik dat niet gedaan had, dan zou mijn huwelijk waarschijnlijk al voorbij zijn geweest. Mijn kleren had ik uitgedaan om me meer ontspannen te voelen. Het is als een relaxatietherapie. De wind voelen op mijn naakte lichaam kalmeert me."

Uiteindelijk kon de politie niet volledig begrip opbrengen voor de man. Naar aanleiding van de vele klachten van de andere bezoekers van het bos in kwestie besloot men dat de relaxatietherapie van de man meer leek op het verstoren van de openbare orde dan op ontspanning. En daarvoor werd Dieter Braun formeel aangeklaagd.