Medium heeft 'contact' met Natalee Holloway

Messlier had ons via de nieuws-submit te melden:

Het Amerikaanse medium Maryann Morgan claimt contact te hebben met Natalee Holloway, het Amerikaanse meisje dat sinds 30 mei vermist wordt op Aruba. De familie van Holloway heeft het medium, dat door de politie vaker ingezet is bij grote zaken, naar het eiland laten overkomen.

Twee weken geleden hoorde ze Morgan Holloway voor het eerst. "Ik hoorde haar stem en wist direct dat het Natalee was. Ze sprak gewoon tegen me, 'kom bij me', zei ze. Ik zag haar heldere, blauwe ogen, blonde haarlokken en rook een bloemetjeslucht. Later begreep ik van haar familie dat ze van lichte, bloem-achtige parfums houdt."

Na dit contact vertrok het medium naar Aruba. "Ze sprak dagelijks met me. Ze heeft me veel informatie gegeven. Plekken, namen, feiten. Ze wil gevonden worden. Mijn informatie wordt zeer serieus genomen door de politie en de zoekteams. Als ik die informatie nu naar buiten breng, kan dat gevaarlijk zijn. Als je je met spiritualiteit bezig houdt, heb je altijd te maken met tegenkrachten. Boze geesten die het goede, de waarheid, proberen te blokkeren."

Het Texas Equusearch team, dat zich bezighoudt met het onderzoek naar Holloway, zegt zeer specifieke tips te hebben gekregen van Morgan. Op basis daarvan zijn duikers een deel van de zee bij de noordkust gaan onderzoeken. Dit gebied is al eerder uitgekamd en gefotografeerd door Nederlandse F-16's.