Slapende man drijft buurt weer tot wanhoop

314 had ons via de nieuws-submit te melden:

Een 27-jarige man uit het Drentse Zuidlaren, die enkele maanden terug in het nieuws kwam omdat hij met zijn luidruchtige wekkerradio zijn buren tot wanhoop dreef, blijft voor problemen zorgen. Gisteren ontving de politie opnieuw klachten over geluidsoverlast die werd veroorzaakt door z'n wekkerradio. Toen ze poolshoogte kwamen nemen, troffen agenten de man echter niet thuis aan.

In april kwam de politie in aktie tegen de geluidsoverlast en nam toen twee 'megageluidsboxen' in beslag die de man had aangesloten op zijn wekkerradio. De man had deze zo aangesloten, omdat hij naar eigen zeggen 'zeer moeilijk wakker kan worden'. Daarbij had hij ook nog een trilplaat onder zijn kussen liggen. Ondanks deze 'voorzorgsmaatregelen' duurde het gemiddeld twintig minuten voordat hij wakker werd.

Nadat de politie destijds over was gegaan tot inbeslagname van de apparatuur, heeft de man een tijdje bij zijn vader gewoond die hem 's ochtends uit bed haalde. Maar blijkbaar is de man sinds enige tijd weer op zichzelf gaan wonen. De politie heeft de man nog niet kunnen horen over waarom de wekker wel afging, zonder dat de man thuis was.