FOK!radio: actie tegen Jamba

FOK!RadioLuister nu live naar FOK!radio en hoor het volgende: Topics werden volgeluld over de Jamba-banner op de FrontPage. Vooral het geluid dat de banner produceerde als je eroverheen ging zorgde voor veel ergenis. Daar hebben meer mensen op internet last van. De Crazy Frog zorgt bij menig FOK!ker voor onmiddelijke uitslag. Maar nu lijkt er dan toch een tegenbeweging te komen. Een grootschalige actie is van start gegaan. Patrick de Groot van LPIweb is een handtekeningen actie gestart. Deze handtekeningen zullen aan het moederbedrijf van Jamba worden aangeboden. De Groot zal vanavond vanaf 20:00 uur in FOK!radio zijn actie toelichten. We zijn natuurlijk ook benieuwd of hij denkt dat z'n actie zal slagen.

Verder natuurlijk Meki. Vorige week spraken we met hem af dat hij een grootse aanbieding in FOK!radio zou doen. Wat dit is hoor je vanavond. Uiteraard zal admin Yvonne weer met ons roddelen en neemt Cynix zijn week met ons door.

Meteen luisteren?
ActionRadioDat kan! FOK!Radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is. Hieronder vind je de directe luisterlinks:
LQMQHQ
WinampWinamp48 kbps96 kbps128 kbps
Windows Media PlayerWindows Media Player48 kbps96 kbps128 kbps
RealPlayerRealPlayer48 kbps96 kbps128 kbps
iTunes / QuicktimeiTunes / Quicktime48 kbps96 kbps128 kbps


Tijdens de uitzending kun je ons bellen met vragen en opmerkingen via Skype. Daarnaast zal blinky weer een stelling neerleggen waarop je kunt reageren. Voeg ons toe op met username Actionradio_utrecht. Meer over Skype kun je hier vinden.

Kom ook vooral naar ons irc-kanaal #fokradio om vragen te stellen en mee te praten en zing ook mee tijdens 'IRC zingt mee'.

Check de webcam in de studio tijdens de uitzending hier.

Veel luisterplezier!