FOK!radio: Meki en IR Baboon live

FOK!RadioLuister nu naar FOK!radio en hoor: Hij staat bekend om zijn Mega Maandag verkopen. Dan kun je allerlei spullen uit zijn eigen collectie kopen via Marktplaats of Speurders. Over hem is al veel geschreven. Niet alleen op FOK!, maar ook op GeenStijl en VKmag. Op GeenStijl kocht hij zelfs een tijdlang alle advertentieruimte op om zijn maandag-verkopen te promoten. Wie is hij en waarom stopte hij met zijn mega maandag? We vragen het hem vanavond, want Meki is vanavond in de uitzending van FOK!radio.

Daarnaast ook iemand die al eens eerder bij FOK!radio te gast was. Toen was de uitzending niet bij iedereen een succes. Toch is dit inmiddels al weer anderhalf jaar geleden. Denkt hij nog steeds zo apart over de users op FOK!? Is hij nog steeds van mening dat negentig procent van FOK! moet opbokken? Of is hij nu anders en is hij nu gewoon een burgerlulletje? IR Baboon komt het vanavond vanaf 20:00 uur live aan ons vertellen. Hij is in de studio. Uiteraard zal hij ook weer wat van zijn aparte muziekkeuze laten horen.

Meteen luisteren?
ActionRadioDat kan! FOK!Radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is. Hieronder vind je de directe luisterlinks:
LQMQHQ
WinampWinamp48 kbps96 kbps128 kbps
Windows Media PlayerWindows Media Player48 kbps96 kbps128 kbps
RealPlayerRealPlayer48 kbps96 kbps128 kbps
iTunes / QuicktimeiTunes / Quicktime48 kbps96 kbps128 kbps


Tijdens de uitzending kun je ons bellen met vragen en opmerkingen via Skype. Daarnaast zal blinky weer een stelling neerleggen waarop je kunt reageren. Voeg ons toe op met username Actionradio_utrecht. Meer over Skype kun je hier vinden.

Kom ook vooral naar ons irc-kanaal #fokradio om vragen te stellen en mee te praten en zing ook mee tijdens 'IRC zingt mee'.

Check de webcam in de studio tijdens de uitzending hier.

Veel luisterplezier!