Vrouw verkoopt sportwagen van haar man voor 75 cent

Scootmobiel had ons via de nieuws-submit te melden:

De vrouw van een omstreden Engelse radio-dj heeft de sportwagen van haar man met een waarde van 37.500 euro op eBay verkocht voor nog geen 75 eurocent. Hij had tijdens een uitzending geflirt met het model Jodie Marsh.

Tim Shaw van de zender Kerrang 105.2 vertelde het model dat hij bereid was zijn vrouw en twee kinderen te verlaten voor haar. Zijn vrouw Hayley kon er echter niet om lachen en zette op dat moment gelijk een advertentie online voor zijn Lotus Esprit Turbo voor een vriendenprijsje van 50 pence, wat ongeveer 75 eurocent is. De omschrijving erbij luidde: "Ik wil van deze wagen af binnen†de twee ŗ drie uur voor mijn man thuiskomt en ontdekt dat de auto weg is en al zijn bezittingen op straat staan." De wagen was in nog geen vijf minuten weg.

De 27-jarige mevrouw Shaw was al eens eerder uit haar slof geschoten toen Tim tijdens zijn echtgenote's zwangerschap haar zuster tijdens de uitzending opbelde met de melding dat hij aan haar dacht wanneer hij aan het vrijen was met zijn vrouw. Ze meldde: "Toen hij zei dat hij mij en de kinderen zou verlaten voor Jodie Marsh, dat was de druppel. Ik ben het helemaal zat dat hij zijn familie in verlegenheid brengt voor zijn act."

"De wagen is zijn trots en plezier maar de idioot schreef hem in op mijn naam dus ik verkocht hem. Het geld kon me niet schelen, ik wou hem gewoon terugpakken." Mocht hij nog hopen op een goede afloop dan moet hij dat idee gauw achter zich laten want die kans is nul komma nul procent. Een woordvoerder van de radiozender zei dat de dj compleet ontdaan is.

Jodie Marsh(R)