Internetter wil Natalie Portman verleiden

Icoon opmerkelijk nieuwsEen hoop mensen zijn verliefd op een beroemdheid. Bij 99,99 procent van de mensen blijft het bij een droom; ze zullen nooit in contact komen met hun grote liefde. Dit heeft onder meer te maken met het feit dat er eigenlijk geen manier is om in contact te komen. Je zou een brief kunnen schrijven, maar aangezien er naast jou nog 300 mensen een brief hebben gestuurd schiet je daar weinig mee op.

Andy Goldfarb, een negentienjarige fan van actrice Natalie Portman, heeft een nieuwe manier bedacht om in contact met zijn idool te komen. Via de site Date me, Natalie hoopt hij een keer een afspraakje te kunnen maken met de Star Wars heldin. Op de site legt hij uitgebreid uit waarom hij denkt dat ze bij elkaar passen en waarom het zou klikken.

De tweede reden waarom hij dit doet is om te testen of dit soort dingen mogelijk zijn via internet. Goldfarb heeft inmiddels al twee miljoen bezoekers gehad op zijn site en is door verschillende media geïnterviewd. De grote vraag blijft natuurlijk: gaat het hem lukken? Een hoop mannen zullen in dat geval waarschijnlijk jaloers op hem zijn.

Natalie Portman

-
Met dank aan E-Jey, die dit bericht voor ons schreef en submitte!