DiCaprio tot bloedens geslagen met bierfles

Icoon Showbiz nieuwsLeonardo DiCaprio is vrijdagochtend op een feestje in Hollywood door een vrouw met een bierflesje op het hoofd geslagen. De acteur werd na het incident door vrienden naar het ziekenhuis gebracht, waar twaalf hechtingen de wond boven zijn oor moesten dichten. Het is niet bekend waarom de vrouw DiCaprio aanviel.

DiCaprio was op een feestje van collega-acteur Rick Salomon, beter bekend als de ex van Paris Hilton. Rond vier uur 's ochtends werd hij plotseling door de vrouw, die onuitgenodigd het feest was binnengevallen, geattaqueerd. De vrouw zou op zoek zijn geweest naar haar ex-vriend, die ze naar verluidt al herhaaldelijk zou hebben mishandeld.

Een woordvoerder van de politie van Los Angeles wilde het bericht niet bevestigen. Ken Sunshine, zegsman van Leonardo DiCaprio vertelde People Magazine echter dat justitie een onderzoek is begonnen naar het voorval. De opnames van de film The Departed, waaraan DiCaprio momenteel samen met regisseur Martin Scorsese werkt, zouden geen vertraging oplopen.

Leonardo DiCaprio