Kylie Minogue bedankt fans voor steun

scannerrob had ons via de nieuws-submit te melden:

Kylie MinogueKylie Minogue heeft haar fans bedankt voor de steun die ze ontving nadat bij haar borstkanker was ontdekt. De Australische diva deed dit middels een verklaring op haar website. Kylie is vorige maand behandeld in het ziekenhuis.

Volgens artsen zal Minogue volledig herstellen. De zangeres denkt dat ze nog een lange weg te gaan heeft. "Ik doe dit stap voor stap. Jullie steun stel ik zeer op prijs." Ze liet verder doorschemeren dat ze teruggaat naar haar huis in Londen. Dit houdt in dat ze in Groot-Brittannië verder zal worden behandeld.

De popdiva had behalve lovende woorden ook nog wat dingen die haar van het hart moesten. Zo ergerde ze zich aan 'die belachelijke geruchten' die de ronde deden over haar verblijf in het ziekenhuis. "Helaas lijkt het er nog steeds op dat de waarheid er niet toe doet. Het roze schilderen van mijn ziekenhuiskamer, uit Groot-Brittannië overgevlogen bodyguards, verloofdes, een hele ziekenhuisvleugel voor mij alleen..."

De 36-jarige Kylie Minogue zei verder: "Mij is verteld dat sinds mijn diagnose duizenden vrouwen zich bewuster dan ooit zijn geworden van het risico op borstkanker."