Vandaag het huwelijk van Rafael en Sylvie

Icoon Showbiz nieuws Eindelijk is het dan zover. Het langverwachte en veelbesproken huwelijk van Rafael van der Vaart en Sylvie Meis. Vandaag gaan ze dan trouwen in Heemskerk. Het wordt groots aangepakt. De kerkelijke inzegening zal op televisie te zien zijn en alle basisscholen in Heemskerk zijn gesloten wegens de plechtigheid.

Kosten noch moeite zijn gespaard voor hun grootste dag. Zeven maanden van voorbereiding zijn er aan vooraf gegaan. Met behulp van weddingplanners is er gekozen voor ťťn thema dat er vandaag in verwerkt zit.

Veertien bruidsmeisjes zullen het aanstaande echtpaar assisteren. De kerk is versierd met ruim twintigduizend bloemen. Bij het tussen Heemskerk en de duinen gelegen Ch‚teau Marquette wordt een Toscaanse binnenplaats in zijn geheel nagebouwd, compleet met bloemen, olijfbomen en crŤmekleurige accenten. Daar zal een groots diner worden aangericht. Voor kinderopvang wordt gezorgd. Het is immers een familiefeest. Alleen de kerkelijke inzegening is voor het publiek te zien, de rest vindt achter gesloten deuren plaats.


het aanstaande echtpaar