Chatsessie tienermeisjes loopt uit op grof geweld

bierglas had ons via de nieuws-submit te melden:

Een 14-jarig meisje uit Brunssum is afgelopen maandag zů boos geworden tijdens een digitale ruzie, dat ze in 'real-life' heeft ingegrepen. De tiener kreeg 'slaande' ruzie met een 14-jarige ex-vriendin op MSN. Daarop pakte ze een honkbalknuppel en toog naar een huis in de Brunssumse wijk De Egge, waar de door haar gehate chatster woont.

Op straat kwam het tot een confrontatie, waarop meisje ťťn meisje twee een klap met een honkbalknuppel op het hoofd toediende. Ook deelde ze nog wat klappen en schoppen uit aan het slachtoffer.

Het slachtoffer hield aan de uit de hand gelopen chat-sessie een dikke bult op het hoofd, diverse kneuzingen en blauwe plekken over. Bovendien moest ze een paar keer braken en 's nachts uit voorzorg regelmatig worden gewekt. De dader wordt morgen voorgeleid aan de officier van justitie.

Mes
Het is niet voor het eerst dat in Limburg chatten tot geweld leidt. Onlangs dreigde een leerling van het Eijkhagencollege in Landgraaf een medescholier met een getrokken mes na een felle woordenstrijd en bedreigingen over en weer via internet. Ook hier moest de politie ingrijpen.