John Williams stopt met RTL Boulevard

scannerrob en shredder hadden ons via de nieuws-submit te melden:

John Williams stopt binnenkort alweer als presentator van het showbizzprogramma RTL Boulevard. Williams volgde Beau van Erven Dorens op, die naar Talpa vertrok. Williams zegt zicht niet happy te voelen in de rol. "Hij heeft niet het gevoel dat hij in het programma honderd procent John Williams kan zijn", aldus een woordvoerder van RTL vandaag.

Williams heeft er zo'n genoeg van, dat hij niet eens wacht tot de zomerstop van het programma op 17 juni. In de laatste uitzendingen zal hij dus niet meer te zien zijn. Wel zijn hem andere programma's bij RTL in het vooruitzicht gesteld. Zo presenteert hij onder andere al House Vision bij RTL4.

Hoe het na de zomer verder moet met RTL Boulevard is nog onduidelijk. Steeds meer presentatoren haken af. Eerder gaf Wilfred Genee al aan naar de nieuwe zender van John de Mol te willen gaan. Ook Winston Gerschtanowitz lijkt hetzelfde te gaan doen. "Misschien dat we Boulevard daarom vanaf volgend tv-seizoen over een geheel andere boeg gaan gooien", aldus de woordvoerder.