FOK!radio: hoe denkt Scholieren.com over FOK!

FOK!RadioLuister nu naar FOK!radio en hoor het volgende: Afgelopen weken ontstond er wat commotie rond Scholieren.com. De rivaliteit tussen het FOK!forum en het forum van Scholieren.com leek een hoogtepunt te bereiken. Vooral toen ze goedlopende topics van FOK! gingen nadoen (volgens de FOK!kers) sloeg de vlam in de pan. Tijd dus om te kijken hoe het nou zit! Wat is Scholieren.com nu eigenlijk en wat voor mensen zitten er? En waar komt die haat en nijd vandaan? We horen het van een van de moderatoren van Scholieren.com die na 20:00 uur in de uitzending zit.

Daarnaast was afgelopen zaterdag after-meet na de hype rondom twee vermiste FOK!kers. Hoe ging dat afgelopen zaterdag en wat hebben ze allemaal gedaan? Hoe kijken ze nu terug op die hype? We vragen het ze zelf.

Meteen luisteren?
ActionRadioDat kan! FOK!Radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is. Hieronder vind je de directe luisterlinks:
LQMQHQ
WinampWinamp48 kbps96 kbps128 kbps
Windows Media PlayerWindows Media Player48 kbps96 kbps128 kbps
RealPlayerRealPlayer48 kbps96 kbps128 kbps
iTunes / QuicktimeiTunes / Quicktime48 kbps96 kbps128 kbps


Tijdens de uitzending kun je ons bellen met vragen en opmerkingen via Skype. Daarnaast zal blinky weer een stelling neerleggen waarop je kunt reageren. Voeg ons toe op met username Actionradio_utrecht. Meer over Skype kun je hier vinden. Kom ook vooral naar ons irc-kanaal #fokradio om vragen te stellen en mee te praten en zing ook mee tijdens 'IRC zingt mee'.

Onze vaste onderdelen komen ook weer voorbij. Zo gaan we natuurlijk weer roddelen met Yvonne en neemt Cynix zijn week op het forum met ons door.

Check de webcam in de studio tijdens de uitzending hier.

Veel luisterplezier!