86-jarige cel in na misbruik alarmnummer

scannerrob had ons via de nieuws-submit te melden:

Icoon opmerkelijk nieuws Een hoogbejaarde Amerikaanse vrouw moet de cel in, omdat ze binnen een half uur tijd twintig maal het alarmnummer 911 had gebeld. De 86-jarige vrouw eiste telkens op het nummer de arrestatie van een pizzakoerier die weigerde bij haar aan huis te bezorgen.

Het gebeurt niet vaak dat iemand in de cel belandt wegens het misbruiken van het alarmnummer. De vrouw bleef echter doorgaan, ook nadat haar meermaals dringend was verzocht te stoppen.

De Amerikaanse zei tegen de telefonisten van het alarmnummer dat een plaatselijk pizzarestaurant niet een pizza bij haar wilde bezorgen. Ook klaagde de bejaarde dat iemand anders bij het pizzarestaurant haar een 'gek oud wijf' had genoemd.

Ze wilde dan ook dat de mannen hiervoor gearresteerd zouden worden. In plaats daarvan kwam de politie háár arresteren. De bejaarde vrouw van slechts 1,5 meter hoog viel een agent aan die bij haar flat arriveerde. Ze krabde hem in het gezicht, schopte hem en beet hem in zijn hand. Daarvoor heeft ze nu een extra aanklacht te pakken.