FOK!radio: FOK!kers zweten bij examens

FOK!RadioLuister nu naar FOK!radio en hoor het volgende: Zweetlucht, bibberen en korte nagels. De examens zijn weer begonnen. 200.000 zwoegende middelbare scholiertjes gaan poberen het studentenleven te bestormen. Op FOK! lopen er ook flink wat rond. Vanavond in FOK!radio uitgebreid aandacht voor hen. Ze vertellen hoeveel uren slaapachterstand ze al hebben en hoe FOK! hen kan helpen om de drukke tijd door te komen. Vanaf 20:00 uur hoor je onder andere user elgervanderwel en moderator Mutz over hun examenervaringen. Ook hoor je examenforum-moderator IR Baboon die ons kan vertellen wat FOK! doet om je als eindexamenkandidaat bij te staan.

Daarnaast nemen we ook contact op met het LAKS. Zij nemen ieder jaar weer de klachten in ontvangst over de eindexamens. Vorig jaar kregen ze er 80.000. Iets te veel, zo vinden ze zelf. Dus hebben ze het dit jaar moeilijker gemaakt om te klagen. Hoe en wat hoor je vanavond.

Meteen luisteren?
ActionRadioDat kan! FOK!Radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is. Hieronder vind je de directe luisterlinks:
LQMQHQ
WinampWinamp48 kbps96 kbps128 kbps
Windows Media PlayerWindows Media Player48 kbps96 kbps128 kbps
RealPlayerRealPlayer48 kbps96 kbps128 kbps
iTunes / QuicktimeiTunes / Quicktime48 kbps96 kbps128 kbps


Tijdens de uitzending kun je ons bellen met vragen en opmerkingen via Skype. Daarnaast zal blinky weer een stelling neerleggen waarop je kunt reageren. Voeg ons toe op met username Actionradio_utrecht. Meer over Skype kun je hier vinden. Kom ook vooral naar ons irc-kanaal #fokradio om vragen te stellen en mee te praten en zing ook mee tijdens 'IRC zingt mee'.

Onze vaste onderdelen komen ook weer voorbij. Zo gaan we natuurlijk weer roddelen met Yvonne en neemt Cynix zijn week op het forum met ons door.

Veel luisterplezier!

Meer over de examens lees je in het Examenforum en via examen.fok.nl!