Roemeense arts aangevallen door een lijk

H6 had ons via de nieuws-submit te melden:

Icoon opmerkelijk nieuwsIn RoemeniŽ is er een onderzoek ingesteld nadat een arts een klap in zijn gezicht kreeg van een lijk. Nadat het lijk, de tiener Bogdan Georgescu, de arts sloeg raakte laatstgenoemde zodanig in shock dat hij behandeld moest worden.

De arts vond het verdacht toen hij een lijk zag bewegen in het lijkenhuis. Hij boog zich over het lichaam om het nader te bekijken, en op dat moment werd hij geslagen. De 16-jarige Georgescu werd dood verklaard in het ziekenhuis nadat hij was flauwgevallen en geen tekenen van leven meer vertoonde. Na deze verklaring werd zijn lichaam naar het lijkenhuis gebracht.

"Ik werd plots wakker en had geen idee waar ik was", zei de tiener. "Ik keek naar links en rechts en zag aan beide kanten een dode vrouw. Daarop zag ik dat een man met een witte jas naar me toekwam. Ik dacht dat hij me wou doden en raakte in paniek."

Artsen onderzoeken nu hoe het kwam dat de jongen flauwviel. "Het laatste wat ik me herinner, is dat ik koffie aan het drinken was met mijn broer. Het volgende moment werd ik wakker in een lijkenhuis."