Vinger in beker ijs aangetroffen

Scuderia_Mark, 2TimesU en macromarkt.nl hadden ons via de nieuws-submit te melden:

In een winkel in de Amerikaanse staat North Carolina heeft een vrouw een beker chocoladeijs gekocht waarin tot haar afgrijzen een stuk vinger zat. "Ik dacht dat het een snoepje was, want dat stoppen ze wel eens als verrassing in het ijs. Dus ik dacht ik stop het in mijn mond om het ijs er af te halen en kijk wat het is," aldus een verbijsterde Clarence Stowers.

Na het proeven van het "snoepje" spoog Stowers het uit niet wetende wat zij in haar mond had. Pas na het afspoelen onder de kraan realiseerde zij zich dat ze een vinger in haar mond proefde.

Volgens winkeleigenaar Craig Thomas zou het goed kunnen zijn dat er een stuk vinger in het ijs zat. Onlangs was een van zijn personeelsleden een stuk vinger kwijtgeraakt in een food-processor. Een collega die onbekend was met dit bedrijfsongeval hielp kort erna een klant die het stuk in zijn ijs kreeg.

Enige tijd terug beweerde een vrouw uit Las Vegas dat in haar eten bij een van de restaurants van Wendy's in Californië een vinger in haar eten zou hebben gezeten. De vrouw viel echter door de mand nadat noch bij het restaurant, noch bij de leveranciers iemand een vinger miste.