FOK!radio: 'User bedreigd na openen topic'

MikeyMoFOK!user MikeyMo is afgelopen week bij het uitgaan in zijn woonplaats Den Helder bedreigd. Hij kreeg zelfs een stomp in zijn maag. Dat zei hij gisteren in de uitzending van FOK!radio. Aanleiding is een topic dat hij op het FOK!forum had geopend. Hij liet hierin een foto zien van iemand die al eerder op FOK! besproken is. "Ik kreeg nare berichtjes en op MSN voegden zich mensen toe die kennelijk allerlei bedreigingen naar mij te wilden uiten."

De foto had MickeyMo gevonden op Partyflock.nl. Volgens hem spraken mensen van die site hem aan in een kroeg in Den Helder. "Ik stond in de kroeg en een vriendin van me kwam een kennis tegen. Ik sta even 2 minuten met hem te praten en vertelde wie ik was. Bij het horen van mijn naam, had ik een stomp op me borstplaat te pakken. Ik had vast nog meer klappen gekregen als mijn neef en een uitsmijter dit heerschap niet per direct hadden verwijderd. Maar toch, daar sta je dan een beetje verbouwereerd."

Het meisje van de foto zegt ook aangifte te hebben gedaan. "Ik verwacht niet dat daar iets mee gedaan zal worden", zo zei MikeyMo. "Dat er plannen van een aantal lui zijn om naar een feest waar ik moet draaien te komen, vind ik erger." Inmiddels ziet hij zelf ook wel in dat het misschien niet slim was het topic te openen. "Bij deze dan nogmaals mijn excuses, dit was niet de bedoeling."

Het gaat echt niet om een grap, zo zegt MikeyMo. "Ik klink toch wel serieus he. Ik zou hier ook geen grapjes over maken..."