Zoetermeers gezin vermoord

Icoon Binnenlands nieuws De Zoetermeerse Claudia Harteveld en haar twee dochters zijn vermoord. Dat heeft de politie laten weten op de zojuist gehouden persconferentie. Ze blijken al op zes april te zijn omgebracht. De echtgenoot van Claudia heeft bekend zijn vrouw en zijn twee kinderen van het leven te hebben beroofd. Ze werden sinds elf april vermist.

Buurtbewoners van het vermiste gezin in Zoetermeer zijn bijeengeroepen voor een bijeenkomst. Daarbij zal ook een delegatie van slachtofferhulp aanwezig zijn. Onder andere op het FOK!forum wordt gesproken dat de 31-jarige vrouw en haar twee dochters van vijf en drie jaar van het gezin dood zijn aangetroffen op een camping.

De aangehouden echtgenoot deed na de vermissing zelf aangifte. Hij vertelde dat hij zijn gezinsleden 's ochtends voor het laatst had gezien. Opmerkelijk was dat de verdwenen vrouw geen bankpasjes of papieren had meegenomen. De politie sloot vanaf het begin niet uit dat de vermisten slachtoffer van een misdrijf waren geworden.

Vermoorde gezinsleden
Claudia en haar vermoorde dochters