Arrestatieteam valt verkeerde huis binnen

HMaster-II, Fireman, Da_Was_Ik_Nie, Geqxon, macromarkt.nl, coach4all en Yordeman hadden ons via de nieuws-submit te melden:

Een arrestatieteam van de Rotterdamse politie heeft afgelopen maandag een blunder begaan door het verkeerde huis binnen te vallen. De politie zocht verdachten van een schietpartij en viel daarbij de woning van een nietsvermoedend gezin in de wijk Spangen binnen. Dit heeft de politie vandaag bekend gemaakt.

"We hebben onze verontschuldigingen aangeboden. Het is nogal heftig als zo'n team binnen komt vallen. Heel vervelend voor die mensen. Als er schade is ontstaan, zullen we daar wel uitkomen", aldus de politiewoordvoerder. Hij kan zich goed voorstellen dat het gezin, bestaande uit vader, moeder en vier kinderen tussen de twee maanden en vijftien jaar oud, geschrokken is.

Na de inval in het verkeerde huis, is het arrestatieteam het huis van de buren binnengevallen, wat wel het juiste huis bleek te zijn. Vier verdachten werden aangehouden. Zij waren in het bezit van drie vuurwapens. Het getroffen gezin was vandaag niet bereikbaar voor commentaar.