FOK!radio: TMF en @Home geven uitleg

FOK!RadioAfgelopen weekend werd bekend dat bijna alle grote ISP's de Stichting Brein hebben geholpen om vorderingen naar gebruikers te sturen die vermeend illegale software en muziek downloaden. Dit leidde meteen tot discussies. Geven de providers ook NAW-gegevens af? En wat doen ze met die vorderingen? En kunnen we dit nu vaker verwachten? Vanavond tussen 20:00 - 22:30 uur kom je erachter want internetprovider @Home reageert in onze uitzending.

TMF kwam in een negatief daglicht te staan. De muziekzender riep afgelopen vrijdag tijdens de TMF Awards op om te sms'en om de 'Artist Of The Decade' te kiezen. Later bleek echter dat van te voren al bekend was dat Marco Borsato zou winnen. Een persbericht hierover was van tevoren al naar verschillende media verstuurd. Klopt dit verhaal? En waarom is het zo gegaan? En klopt het ook dat 210 'figuranten' werden ingehuurd om het beeld 'op te leuken'? Ook daar gaan we het in de uitzending over hebben.

Vorige week veilden we allemaal aparte spullen. De hele week is dat nog doorgegaan. Wie er met de spullen vandoor gaat en wat diegene ervoor over had hoor je ook vanavond.

Meteen luisteren?
ActionRadioDat kan! FOK!Radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is. Hieronder vind je de directe luisterlinks:
LQMQHQ
WinampWinamp48 kbps96 kbps128 kbps
Windows Media PlayerWindows Media Player48 kbps96 kbps128 kbps
RealPlayerRealPlayer48 kbps96 kbps128 kbps
iTunes / QuicktimeiTunes / Quicktime48 kbps96 kbps128 kbps


Tijdens de uitzending kun je ons bellen met vragen en opmerkingen via Skype. De vraag is vanavond wat jij op zo'n Tweede Paasdag doet. Voeg ons toe op met username Actionradio_utrecht. Meer over Skype kun je hier vinden. Kom ook vooral naar ons irc-kanaal #fokradio om vragen te stellen en mee te praten en zing ook mee tijdens 'IRC zingt mee'.

Onze vaste onderdelen komen ook weer voorbij. Zo gaan we natuurlijk weer roddelen met Yvonne en neemt Cynix zijn week op het forum met ons door. We pakken er ook weer een letter uit het FOK!woordenboek bij.

Ook mensen die nieuw zijn op FOK! en iets willen weten kunnen mailen. Via newbie@actionradio.nl. kun je vragen stellen die Martijn als ras-newbie voor je gaat proberen te beantwoorden.

Check de webcam in de studio tijdens de uitzending hier.

Veel luisterplezier!