Superslim topmodel stopt Sloveense tv-show

Icoon opmerkelijk nieuws Tot verbazing van de makers van een Sloveens tv-programma dat wilde aantonen dat topmodellen dom zijn, blijkt dat er een schoonheidskoningin rondloopt met een extreem hoog IQ. De show kon dan ook niet anders dan geannuleerd worden.

Iris Mulej, een voormalige Miss Universe-deelneemster, werd door de wetenschappers van het betreffende programma getest en zij bleek een IQ van 156 te hebben. Ze was heel goed op het gebied van de logica. Ze had een goed ruimtelijk inzicht, geen problemen met wiskundige vergelijkingen en een uitstekend probleemoplossend vermogen.

Het resultaat van de test zorgde ervoor dat Slovenië TV, de staatszender, het programma in ieder geval moest annuleren om een andere show te bedenken. Een woordvoerder van Bronz Model Management dat Iris Mulej vertegenwoordigt zegt dan ook trots: "Zij konden geen programma maken dat domme modellen belachelijk maakt, toen bleek dat zij slimmer was dan iedereen die daar werkt. Ze vragen zich nu af of ze een programma kunnen maken over 's werelds slimste topmodel. Ook proberen ze nu Guinness over te halen om dit als een record te beschouwen".

De inmiddels 22-jarige Mulej verliet op haar zestiende haar school om een modelcarrière te beginnen. Eerder vertelde ze dat één van haar ambities was om groepseks te hebben met één man en drie andere vrouwen. In 2002 was zij een Miss Universe-deelneemster.


De slimme Iris Mulej heeft seksuele ambities