Rechter wil site SM-pedo van het web

Icoon Buitenlands nieuws De rechtbank van het Belgische Kortrijk wil dat de site 'Master Mario' van het internet wordt gehaald. De site is van de 45-jarige Louis Van Droogenbroeck, die twee weken geleden werd opgepakt voor het organiseren van SM-seks met minderjarigen. Zelf is de man zich van geen kwaad bewust.

Volgens Louis wilden de jongens zelf met de 45-jarige van bil gaan. Ze zouden diverse malen vrijwillig zijn teruggekeerd. "Er is trouwens enkel sprake van orale seks, niet van echte geslachtsgemeenschap. Ook de SM-handelingen waren beperkt. De jongens werden betaald met bedragen tussen 20 en 70 euro", zo verklaarde hij voor de rechter. Een van de jongens droeg dat geld vervolgens aan zijn ouders af.

Ook met de ouders van één van de jongens zit het niet helemaal pluis. Zo werd de 38-jarige moeder van één van hen onlangs aangehouden. Komende dinsdag weet haar echtgenoot, die al langer in de gevangenis zit, welke straf hij van de Kortrijkse rechtbank krijgt voor de incest op hun dochter.

Intussen wordt er druk gezocht naar wie de beheerder is van de website van "Master Mario" en hoe de verspreiding van filmpjes en foto's kan worden stopgezet. Momenteel wordt alle mankracht besteed aan het zoeken van de klanten die SM-seks hadden minderjarige kinderen. Het opsporen van de bezoekers van de website die het pornografische materiaal met de minderjarigen hebben gedownload zou te veel van de onderzoekscapaciteit vragen.


Master Mario had SM-seks met minderjarigen

_
De site, absoluut NSFW. Besef dat het opvragen van bepaalde content tot strafrechterlijke gevolgen kan leiden!