FOK!radio: live updates over de downtime

FOK!RadioFOK! gaat vandaag plat, we krijgen namelijk gloednieuwe webservers. De hele dag zullen alle onderdelen van FOK! onbereikbaar zijn. Op 1 onderdeel na, FOK!radio. Vanaf 10:00 uur morgenvroeg verzorgen we een live-uitzending waarin je regelmatig op de hoogte zult worden gehouden door admin Breuls over de werkzaamheden. Hij staat morgen samen met Iteejer en Danny de hele dag te ploeteren om alles vlot af te krijgen. De vorderingen kun je morgen live volgen, aangezien we ook tot laat in de avond door zullen gaan met uitzenden.

Daarnaast gaan we aan een aantal bekende en minder bekende FOK!kers vragen wat ze doen nu FOK! plat ligt en kijken we of er nog wat zinnigs uitkomt op een zondag bij deze mensen. Zo zul je onder andere Jerruh, DirkH, de nieuwe ER van de Frontpage steenz, magneet en Cerror horen! Daarnaast sta jij als luisteraar vandaag centraal. Wat doe jij als je niet op FOK! zit? Tijdens de uitzending kun je ons bellen, ook met vragen en opmerkingen, via Skype. Voeg ons toe op met username Actionradio_utrecht. Meer over Skype kun je hier vinden. Kom ook vooral naar ons irc-kanaal #fokradio om vragen te stellen en mee te praten en zing ook mee tijdens 'IRC zingt mee'.

We hebben ook contact met BNN-presentatrice Astrid de Jong. Afgelopen week kondigde haar productiebedrijfje wel een heel raar televisieprogramma aan. Je kunt sms'en en dan kun je een worst winnen. Maar was het een hoax of niet? Je hoort het morgen!
Meteen luisteren?
ActionRadioDat kan! FOK!Radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is. Hieronder vind je de directe luisterlinks:
LQMQHQ
WinampWinamp48 kbps96 kbps128 kbps
Windows Media PlayerWindows Media Player48 kbps96 kbps128 kbps
RealPlayerRealPlayer48 kbps96 kbps128 kbps
iTunes / QuicktimeiTunes / Quicktime48 kbps96 kbps128 kbps

Onze vaste onderdelen komen ook weer voorbij. Zo gaan we natuurlijk weer roddelen met Yvonne en neemt Cynix zijn week op het forum met ons door.

Ook mensen die nieuw zijn op FOK! en iets willen weten kunnen mailen. Via newbie@actionradio.nl. kun je vragen stellen die Martijn als ras-newbie voor je gaat proberen te beantwoorden.

Check de webcam in de studio tijdens de uitzending hier.

Veel luisterplezier!