FOK!radio: Babes & Hunks live in de studio

FOK!RadioLuister nu naar FOK!radio en hoor het volgende: Afgelopen week veranderde het hele Babes & Hunks subforum. Er kwam zelfs een heel nieuw forum bij. Wat is er nu allemaal anders? En mogen we nog steeds geile pics en open dir's plaatsen? We gaan het vragen aan een van de nieuwe mods van B&H. Diegene is samen met Auticia, die al mod was, vanaf 20:00 live in de studio van FOK!radio. En uiteraard gaan we de webcam op hun gezichten zetten.

Daarnaast gaat admin Breuls vanavond uit de doeken doen wanneer die nieuwe webservers voor FOK! nou eindelijk geplaatst zal worden en FOK! dus ook even down zal gaan.

Tijdens de uitzending kun je ons bellen met vragen en opmerkingen via Skype. Voeg ons toe op met username Actionradio_utrecht. Meer over Skype kun je hier vinden. Kom ook vooral naar ons irc-kanaal #fokradio om vragen te stellen en mee te praten en zing ook mee tijdens 'IRC zingt mee'.

Meteen luisteren?
ActionRadioDat kan! FOK!Radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is. Hieronder vind je de directe luisterlinks:
LQMQHQ
WinampWinamp48 kbps96 kbps128 kbps
Windows Media PlayerWindows Media Player48 kbps96 kbps128 kbps
RealPlayerRealPlayer48 kbps96 kbps128 kbps
iTunes / QuicktimeiTunes / Quicktime48 kbps96 kbps128 kbps

Onze vaste onderdelen komen ook weer voorbij. Zo gaan we natuurlijk weer roddelen met Yvonne en neemt Cynix zijn week op het forum met ons door. We pakken er ook weer een letter uit het FOK!woordenboek bij.

Ook mensen die nieuw zijn op FOK! en iets willen weten kunnen mailen. Via newbie@actionradio.nl. kun je vragen stellen die Martijn als ras-newbie voor je gaat proberen te beantwoorden.

Check de webcam in de studio tijdens de uitzending hier.

Veel luisterplezier!