Man verdacht van ontucht met pasgeboren dochter

Icoon Binnenlands nieuws Justitie verdenkt de 46-jarige R. F. uit Krimpen aan den IJssel er van zijn dochter negen jaar lang te hebben misbruikt. Het seksueel misbruik van de man zou al enkele dagen na de geboorte van zijn dochter zijn begonnen. Dat blijkt uit de dagvaarding voor de rechtszaak die op 18 maart van start zal gaan. De man wordt ook verdacht van het plegen van ontucht met drie minderjarige nichtjes.

Zijn dochter werd op 8 november 1995 geboren, waarna de man op 11 november het kind al voor het eerst misbruikt zou hebben. Het misbruik ging door tot het meisje 9 jaar oud was in december 2004. De man zou regelmatig haar genitaliŽn hebben gelikt, zijn vingers en geslachtsdeel in haar vagina en mond hebben gestoken, en op het lichaam van zijn dochter klaargekomen zijn.

De man werd in december 2004 aangehouden. De vormen van misbruik die de man pleegde, kwamen naar voren in een verklaring na zijn aanhouding. "Elke incestzaak is vreselijk, maar dat het vanaf een zo'n jonge leeftijd gebeurt, dat hebben we niet vaak meegemaakt", aldus een woordvoerster van het Openbaar Ministerie.