Julia Roberts heeft te grote borsten

Icoon Showbiz nieuwsActrice Julia Roberts vindt dat ze door haar zwangerschap te grote borsten heeft gekregen. De 37-jarige filmster beviel eind november van de tweeling Phinnaeus en Hazel. Roberts verscheen zondag bij de uitreiking van de Oscars voor het eerst sinds de bevalling weer in het openbaar.

"De jurk die ik bij de Oscars aanhad, is de enige waar mijn borsten in passen. Leuk is anders", grapte Roberts daags na de uitreiking in de Oprah Winfrey Show. Haar borstomvang zou tweemaal zo groot zijn geworden. De actrice, die vroeger haar brede glimlach tot handelsmerk had, won in 2000 zelf een Oscar toen ze de rondborstige hoofdpersoon in de film Erin Brockovich speelde. Destijds moest ze om dat effect te bereiken een opgevulde beha gebruiken.

Roberts wilde graag bij het belangrijkste filmgala zijn, om mensen te herinneren dat ze niet dood is, maar 'slechts' kinderen heeft gebaard. Ze overhandigde de prijs voor de beste regisseur aan Clint Eastwood, die zijn Oscar binnensleepte voor de film 'Million Dollar Baby'.

Julia Roberts vindt dat ze te grote borsten heeft
Julia Roberts met de enige jurk die haar nog paste