Mourinho zorgt voor rel in Camp Nou

De coach van Chelsea, José Mourinho, heeft na afloop van de Champions League wedstrijd tegen Barcelona (2-1 winst Barcelona) voor een rel gezorgd.

De coach van de Engelse club weigerde na afloop van de wedstrijd op de verplichte persconferentie te verschijnen. Als reden gaf Mourinho op dat Frank Rijkaard in de rust zou hebben geprobeerd om een gesprek met scheidsrechter Anders Frisk te beginnen.

"Je mag best wat tegen de scheidsrechter zeggen helemaal als dat op een beleefde manier gebeurt. Wij liepen samen naar boven en op dat moment kwam er rumoer van de andere kant. Dit is eigenlijk heel belachelijk hoor," aldus Rijkaard voor de camera`s van de NOS.

Chelsea zou een officiële klacht willen indienen naar aanleiding van het gesprek van de Nederlandse trainer met Frisk. In de tweede helft van de wedstrijd gaf de arbiter de wedstrijd een andere wending door aanvaller Didier Drogba van Chelsea na een dubieuze tweede gele kaart van het veld te sturen.