FOK!radio: geile plaatjes en open dir's

FOK!RadioLuister nu naar FOK!radio en hoor het volgende: Wie is die user toch? Eens kijken of diegene foto's van zichzelf heeft geplaatst. Op die manier kennen we allemaal het Babes & Hunks subforum. Daarbij is er een apart forum met bekende babes en hunks. Maar is het meer dan alleen maar foto's kijken of wordt er ook wel degelijk een discussie gevoerd? En komen veel mensen enkel geile plaatjes kijken en plat commentaar leveren of gaat het er wat serieuzer aan toe? Vanavond krijg je de antwoorden want moderator Auticia is in de studio samen met oud-mod mvdlubbe.

Daarbij babbelen we met Miss_Bleu. Zij staat bekend om haar foto's die ze in B&H plaatst. Komen er nog nieuwe sessies aan en wat merkt ze van deze 'bekendheid'? En wat voor fanmailtjes krijgt ze eigenlijk allemaal naar aanleiding van haar foto's?

Uiteraard kun je ons tijdens de uitzending weer bellen via Skype. Voeg ons toe op met username Actionradio_utrecht. Meer over Skype kun je hier vinden.

Meteen luisteren?
ActionRadioDat kan! FOK!Radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is. Hieronder vind je de directe luisterlinks:
LQMQHQ
WinampWinamp48 kbps96 kbps128 kbps
Windows Media PlayerWindows Media Player48 kbps96 kbps128 kbps
RealPlayerRealPlayer48 kbps96 kbps128 kbps
iTunes / QuicktimeiTunes / Quicktime48 kbps96 kbps128 kbps

Onze vaste onderdelen komen ook weer voorbij. Zo gaan we natuurlijk weer roddelen met Yvonne en neemt Cynix zijn week op het forum met ons door. We pakken er ook weer een letter uit het FOK!woordenboek bij.

Het is ook weer tijd voor een spelletje. Kom dus ook vooral naar ons irc-kanaal #fokradio en zing mee tijdens 'IRC zingt mee'.

Ook mensen die nieuw zijn op FOK! en iets willen weten kunnen mailen. Via newbie@actionradio.nl. kun je vragen stellen die Martijn als ras-newbie voor je gaat proberen te beantwoorden.

Check de webcam in de studio tijdens de uitzending hier.

Meer (technische) informatie op Radio.fok.nl

Veel luisterplezier!