Verklaring verkrachtingen door loverboys ingetrokken

CosCos2005 had ons via de nieuws-submit te melden:

Icoon Binnenlands nieuws Het verhaal van de 15-jarige Kim van Veenhuizen, die maandenlang door diverse loverboys verkracht zou zijn, is hoogstwaarschijnlijk niet waar. De Telegraaf wijdde hier vandaag een groot artikel aan, maar Novum meldt intussen dat het meisje haar verklaringen over mishandeling en misbruik heeft ingetrokken.

In De Telegraaf vertelde Kim dat ze door diverse loverboys enkele maanden lang regelmatig tot seks werd gedwongen. Volgens de Telegraaf werd ze 'al geruime tijd op gruwelijke wijze bijna dagelijks door loverboys op de Veluwe tot prostitutie gedwongen'. Dit weekeinde verdween ze spoorloos. Later bleek ze bij kennissen te zitten, zonder dit te vertellen aan haar ouders. Ze bleek in de war te zijn.

De politie kwam achter het misbruik via haar profiel op de populaire CU2-site. Daarop zijn een aantal gedichten met schokkende teksten te lezen. In De Telegraaf werd gemeld dat de teksten worden gebruikt bij het politie-onderzoek naar de daders. Haar ouders waren hiervan op de hoogte. Of dit nu nog doorgang zal vinden, is nog niet bekend.