Opnieuw doodsbedreiging aan Wilders op internet

The_Terminator had ons via de nieuws-submit te melden:

Icoon Binnenlands nieuws Geert Wilders, het onafhankelijke Tweede-Kamerlid, heeft vrijdag bij de politie aangifte gedaan wegens een nieuwe doodsbedreiging. Deze circuleert in een filmpje op het internet rond. Donderdagavond zond het programma Zembla het schokkende filmpje uit.

In het filmpje is een sjeik te horen die zijn steun betuigt aan de moordenaar van Theo van Gogh en waarin het doden van mensen wordt goedgepraat. Vlak voor het einde van het filmpje wordt voor Geert Wilders een cadeautje aangekondigd, met de tekst: "We hebben onze zwaarden al geslepen, hond". Dit, terwijl het geluid van slijpende messen te horen is.

Het filmpje verscheen in januari op de MSNgroep ahloetwaheed. Gesuggereerd wordt dat de tekst afkomstig is van leden van de Hofstadgroep, die justitie beschouwt als een criminele terroristische organisatie. De site is al een tijdje gesloten en het filmpje is van het web gehaald
_
Van het betreffende filmpje zijn delen in deze stream te zien. (Windows Media Player). Vanaf minuut 3.40 komt het betreffende filmpje aan bod.