Britse krijgt celstraf voor aftrekken testikel

Sc0rpi0n, static en Juusjuh hadden ons via de nieuws-submit te melden:

Een Britse vrouw heeft donderdag een veroordeling tot 2,5 jaar celstraf tegen zich horen uitspreken, omdat zij bij haar oud-geliefde een testikel had afgerukt. Tijdens de rechtszaak bleek dat de 24-jarige vrouw dat had gedaan nadat het 37-jarige slachtoffer tijdens een feestje niet op haar avances inging. Uit woede ging ze hem hierom te lijf en bij de worsteling die daar op volgde rukte ze hem de linkertestikel af.

Uit de verslagvoering tijdens de rechtzaak bleek dat de vrouw de testikel, nadat ze deze had afgerukt, probeerde door te slikken, maar hem uit moest spugen omdat ze er zelf in dreigde te stikken. Een vriend van het slachtoffer ontfermde zich vervolgens over het lichaamsdeel en retourneerde het vervolgens aan de ongelukkige eigenaar met de woorden: "Dit is van jou".

De vrouw bekende schuld aan het voorval, en verklaarde dat de man hun relatie kort voor het feestje beëindigd. In een verklaring van het slachtoffer, die bij afwezigheid van de man zelf in de rechtszaal werd voorgelezen, verklaarde deze dat het voorval zijn leven had verwoest.