'Hirsi Ali zal door moslima vermoord worden'

macromarkt.nl, DutchSoldier en DrWolffenstein hadden ons via de nieuws-submit te melden:

VVD-Kamerlid Ayaan Hirsi Ali zal hoe dan ook vermoord worden, waarschijnlijk door een vrouwelijke moslim. Dat meldt de Volkskrant vandaag die drie moslima's citeert, die zichzelf betitelen als de vriendenclub van wat de AIVD omschrijft als de 'Hofstadgroep'. In radicaal-islamitische kringen in Nederland, die aanleunen tegen het gedachtegoed van de moordenaar van Theo van Gogh, hebben 'nieuwe broeders' de plaatsen ingenomen van de leden van het Hofstadnetwerk die in de cel zitten.

Volgens de vrouwen, die met een schuilnaam in de krant staan, zal Hirsi Ali door een vrouw worden vermoord. Dat heeft namelijk een nog grotere impact verklaart ene Naima, die is getrouwd met Mohammed el M. Deze El M. is ťťn van de leden van de Hofstadgroep. Naima stelt dat de zusters geduld hebben. ''Al moet het tien jaar duren.'' De vrouwen zeggen zelf niet bereid te zijn geweld in Nederland te gebruiken. Ze gebruiken schuilnamen om niet herkend te worden door hun ouders, die hun radicale ideeŽn niet accepteren.

Ook de beveiliging rond Hirsi Ali heeft aanwijzingen dat een aanslag op haar, mogelijk door een vrouw zal worden gepleegd. Kort na de moord op Van Gogh blijkt zich bij de Tweede Kamer een jonge moslima gemeld te hebben met het boek 'De ware moslim'. Zij wilde daarover praten met de politica. Dat boek, een oproep tot de jihad, is vertaald door Abu Zubair, de schuilnaam van de man die vastzit voor de moord op Van Gogh, Mohammed B. De moslima heeft het boek en haar mobiele nummer bij de beveiliging van de Kamer achtergelaten. Hirsi Ali kon op dat moment niet weten dat de Nederlandse vertaling van het boek van Mohammed B. was.