Decolleté aangeboden als reclameruimte

XinXin herschreef en submitte het volgende bericht, waarvoor dank!

Icoon opmerkelijk nieuwsEen 27-jarige vrouw uit Schotland heeft haar decolleté aangeboden als advertentieruimte. Ze werd geïnspireerd door de 20-jarige Amerikaan Andrew Fischer, die zijn voorhoofd aanbood voor reclamedoeleinden en daarmee 37.375 dollar verdiende. Angel Brammer wil het net als Fischer wel een beetje netjes houden.

Zo accepteert Brammer geen radicale logo’s of verwijzingen naar radicale sites op haar boezem. Verder wil ze dat advertenties die met seks te maken hebben voldoende worden gecensureerd om er zeker van te zijn dat ze nog legaal over straat kan lopen. De advertentie, in de vorm van een verwijderbare tattoo, zal na vijftien dagen weer verwijderd worden. Het hoogste bod op eBay is voorlopig 420 Engelse pond.

Het verhuren van het lichaam lijkt sowieso een hype te worden op veilingsite eBay. Behalve het voorhoofd van Fischer en het decolleté van Brammer kunnen belangstellende bedrijven ook de zwangere buik van de 22-jarige Amber Rainey uit de Amerikaanse staat South-Carolina huren.

Your advert here