Trump trouwt met 24 jaar jonger model

Miljardair Donald Trump is voor de derde keer in het huwelijksbootje gestapt. De gelukkige is ditmaal het Sloveense fotomodel Melania Knauss. Dat liefde alles overwint, zelfs leeftijd, blijkt uit het verschil tussen de tortelduifjes. Trump is al 58 en zijn gloednieuwe ega is pas 34 jaar jong.

De plechtigheid en het feest vonden plaats in Palm Beach in Florida. Gasten waren er ook. Onder de honderden aanwezigen bevonden zich onder meer ex-burgemeester van New York Rudy Giuliani en zangers Billy Joel en Tony Bennett.

Trump en Melania, echt liefde!!!!Melanie verscheen afgelopen week al op de cover van de Voque, waarbij ze haar Christian Dior-trouwjurk en haar verlovingsring ter waarde van 1,5 miljoen dollar toonde. Een schijntje vergeleken met het prijskaartje van het feest dat oploopt tot 27 miljoen dollar.

Trump werd rijk met onroerend goed en casino's en is tegenwoordig ster in zijn eigen tv-show 'The Apprentice', waarvan seizoen drie deze maand in Amerika van start gaat. Hij trouwde tweemaal eerder: met Ivana en Marla Maples. Ivana gebruikt Trump nog steeds als artiestennaam.