Brakende benzinedief valt door de mand

_4ever_ had ons via de nieuws-submit te melden:

Icoon opmerkelijk nieuws Twee benzinedieven die zondag in Utrecht benzine van een andere auto naar hun eigen auto wilden overhevelen, pakten dit wel erg slecht aan. Niet alleen deden ze dit terwijl de politie van een afstandje stond toe te kijken, maar ook kreeg één van de twee dieven het voor elkaar misselijk te worden. De agenten zagen dan ook een brakende man van de ene naar de andere auto lopen.

Het voorval gebeurde op de Hudsondreef, waar de agenten twee geparkeerde auto's naast elkaar zagen staan. In één van de auto's zaten twee mannen, waarvan er één uitstapte en naar de andere auto liep. Even later kwam hij brakend weer terug.

Toen de agenten wilden ingrijpen reed de bestuurder van de auto hard weg. Bij zijn aanhouding roken de agenten een sterke benzinelucht. Bij nader onderzoek bleek dat de twee mannen met behulp van een slang benzine van de geparkeerde auto naar hun eigen auto hadden overgeheveld.

De brakende benzinedief wist wel te ontkomen, maar de politie weet wie het is en verwacht hem binnenkort aan te kunnen houden.