Tooske en Bastiaan gaan trouwen

Icoon Showbiz nieuws TV-presentatrice Tooske Breugem en zanger/acteur Bastiaan Ragas gaan trouwen. Dat maakte het stel vandaag bekend. Bastiaan vroeg haar tijdens kerst na de nachtmis ten huwelijk, onder een paraplu in de regen. Geen seconde hoefde Tooske hierover na te denken en ze zei ja.

Ik zat die hele kerstnachtdienst op hete kolen, met de ring in mijn jaszak", zo zei de bruidegom tegenover de pers. "Ik vond het al raar dat hij zijn jas speciaal aantrok om naar het avondmaal te gaan", aldus Tooske. Buiten begon het haar te dagen, toen hij zei: "Ik ben vandaag bij je vader geweest." "Het kwartje viel met donderend geweld", aldus de bruid.

Het stel leerde elkaar kennen tijdens de audities voor de Joop van den Ende-musical over De drie musketiers naar Alexandre Dumas. Daar bloeide de romance tussen de twee op, die beiden nog een lange relatie met een ander hadden. Bastiaan heeft nog een kind uit zijn vorige relatie.

Waar en wanneer ze gaan trouwen, weten ze nog niet. "We speuren alle tijdschriften en websites op trouwgebied door, maar de Love & Marriagebeurs laten we maar schieten", aldus de grappende presentatrice.

Tooske Breugem
Tooske stapt het huwelijksbootje in