Manager Inge Schrama schakelt advocaat in

De gestolen foto's van Inge Schrama zijn echt. VolkomenKut, één van de weblogs waar de foto's gisteren door bezoekers werden aangeboden, meldt dat ze inmiddels met de advocaat van SilvaScreen, het management van de GTST-actrice, contact hebben gehad. Manager Spiros heeft meteen een advocaat op de zaak gezet en de jacht geopend op de fotodief en de verspreiders van de kiekjes.

De foto's zijn overigens ontwikkeld in een fotozaak in Almere. De identiteit van de betreffende werknemer die de dubbelprint achterover heeft gedrukt is inmiddels bekend.

De zaak wordt hoog opgenomen. Wie de foto's op zijn site of weblog heeft staan, maakt zich volgens de wet schuldig aan heling en kan worden vervolgd.

De drie foto's die het internet bereikten zijn volgens de weblog het topje van de ijsberg. Schrama staat in meer gekke poses. Alleen was de shoot nooit bedoeld als erotische serie. Inge Schrama was namelijk van de trap gevallen en wilde haar blauwe plekken op de gevoelige plaat vastleggen.

Hoe Inge schrama zichzelf voelt onder de publicaties is niet bekend. SilvaScreen, het management van Schrama, heeft inmiddels een publiciteitsstop rond de rel ingevoerd.

 Inge Schrama
Het management van Schrama zet een advocaat op de zaak.