Buurman valt herenbezoek studente aan

Icoon opmerkelijk nieuwsEen 34-jarige man uit Amersfoort zal zich het recente bezoek aan zijn vriendin aan de Korreweg in de stad Groningen nog wel een tijdje herinneren. Toen hij haar dit weekend wilde bezoeken, kreeg hij namelijk van haar buurman een pak slaag.

In eerste instantie werd de man door de 63-jarige buurman tegengehouden. Volgens de waakse buurman mochten er geen mannen naar binnen. Een vechtpartij was het gevolg. Hierbij kreeg de verbaasde bezoeker een rake klap in zijn gezicht.

De Amersfoorter liet het er niet bij zitten en belde de politie. Toen die arriveerde, stond de buurman al paraat. Hij vertelde de agenten dat hij zeggenschap had over wie de studentenwoning binnen mocht. De man bleek echter geen eigenaar en had ook niets met de verhuur van het pand te maken. De agenten concludeerden dus dat de bezoeker naar binnen mocht.

Dit zinde de buurman niet en opnieuw ging hij de ongelukkige bezoeker te lijf. Ook de verbaasde agenten die dat probeerden te verhinderen, liepen klappen op. Hierop werd de agressieve buurman in de boeien geslagen en mocht hij mee naar het bureau.
Bron: Dagblad van het Noorden (papieren editie)