'Nederlandse man wil vaker dan vrouw'

ikke_ook had ons via de nieuws-submit te melden:

Uit een onderzoek, gehouden onder duizenden mensen in vijftien verschillende landen waaronder Nederland, blijkt dat het in ons land tussen mannen en vrouwen seksueel nog steeds niet echt vlotjes loopt. Zo willen de meeste Nederlandse mannen veel vaker seks dan de vrouwen. Ruim 20% van de Nederlandse vrouwen zou willen dat de penis van hun partner wat groter zou zijn en een evengroot deel heeft een droombeeld van een paar mannenbillen in een spannend boxershort.

Nederlandse vrouwen zoeken in mannen vooral liefde, een zorgzaam karakter en gevoel voor humor. Bovenaan het verlanglijstje van de vrouw staat verwend worden. Vooral juwelen en bloemen scoren hoog. De Nederlandse man doet wel goed zijn best in het huishouden vinden de Hollandse dames.

Het onderzoek getiteld 'Heimelijke hunkering' is uitgevoerd in opdracht van Harlequin, uitgever van romantische reeksen als Bouquet, Intiem en Superroman. Het toont ook aan waarom dergelijke 'doktersromannetjes' vaak met omslagen komen waarop een vrouw in de nek gekust wordt: 56% van de vrouwen wil daar namelijk gekust worden, maar ook 52% van de mannen vindt dat een fijne kusplek.

Cijfers uit andere landen
Het overgrote deel (90%) van de Italiaanse dames wil dat de man wat vaker in het huishouden helpt. Mexicaanse mannen staat procentueel gezien aan kop als het gaat om de wens dat hun vriendin in lingerie voor hen verschijnt.

Wereldwijd wordt er maar weinig naar erotische scènes gekeken. Japanse, Mexicaanse en Australische vrouwen en Portugese mannen vormen daarop een uitzondering. Veel Franse en Griekse mannen willen graag experimenten in de slaapkamer. Respectievelijk 50 en 40% zou daar meer tijd voor willen hebben. Het zijn echter vooral Françaises en Griekse vrouwen die weinig zin hebben in allerlei seksuele hoogstandjes.


Wereldwijd geliefd, de kus in de nek.