Britney Spears populairst op Google in 2004

static had ons via de nieuws-submit te melden:

In 2004 is Britney Spears wereldwijd opnieuw het meest ingetikt als zoekopdracht bij zoekmachine Google. Dit blijkt uit door de zoekmachine uitgebrachte scorelijsten met populairste zoektermen. Drie andere dames, te weten Paris Hilton, Christina Aguilera en Pamela Anderson volgden Spears, die natuurlijk een hoop in het nieuws was het afgelopen jaar. De zangeres/actrice stond vorig jaar ook al op ÚÚn, toen gevolgd door Harry Potter.

De top 10 wordt verder gecomplementeerd door de zoekwoorden chat, games, Carmen Electra, Orlando Bloom, Harry Potter en mp3. Opvallend is verder dat David Beckham niet langer de populairste man was; de voetballer daalde flink wat plaatsen en moest de "titel" laten aan filmster Bloom. Beckham is wel nog altijd het meestgezochte "sportonderwerp" en laat daarmee de Tour de France en Euro 2004 achter zich. Ferrari is het meest ingetikte automerk.

De meest gebruikte nieuwssite van 2004 was CNN.com. Op de website van BBC News was het artikel over het gijzelingsrama in Beslan het meest gelezen van 2004. Op nummer twee eindigde de winst van George Bush in de Amerikanen presidentsverkiezingen. Nieuws waar het meest naar gezocht werd, was berichtgeving over de oorlog in Irak.


Madame Spears - immer populair