FOK!radio op zondag: de FOK! Top 100 Allertijden

De FOK! Top 100 Allertijden is vanaf nu in zijn geheel live te horen op de radio. Users in het subforum Muziek van het FOK!forum hebben aan de hand van hun persoonlijke lijstjes de Top 100 samengesteld. In een acht uur durende uitzending zullen alle platen voorbij komen.

Tussen 11:00 en 12:00 uur hoor je het speciale opwarmprogramma 'Sundaymorning Wake up'. Tussen 12:00 en 20:00 uur hoor je vervolgens de gehele lijst. De presentatie zal in handen liggen van SunChaser, Jane, Martijn, TheGrandWazoo, Nolius, ChrisJX en Menjo. We draaien niet alleen de platen, we laten ook FOK!kers aan het woord om hun platenkeus te motiveren. Oud-muziekmod Seborik heeft al toegezegd aan de telefoon te komen. Wie volgt?

Wil jij ook gebeld worden? Mail dan het (vaste) telefoonnummer of skype-username naar radio@fok.nl. Tijdens de uitzending kun je meepraten in het IRC-kanaal #fokradio! en op het FOK!forum. Daarnaast kun je meekijken in de studio in Utrecht via de webcam.

Meteen luisteren?
ActionRadioDat kan! De Top 100 is te horen op het internetstation ActionRadio. Je kunt op ieder moment inschakelen, want er draait nu al non-stop muziek. Hieronder vind je de directe luisterlinks:
LQMQHQ
WinampWinamp48 kbps96 kbps128 kbps
Windows Media PlayerWindows Media Player48 kbps96 kbps128 kbps
RealPlayerRealPlayer48 kbps96 kbps128 kbps
iTunes / QuicktimeiTunes / Quicktime48 kbps96 kbps128 kbps